Heart Chat Bubble

Sunday, April 16, 2017

Leadership Camp 2017

The first and last day for our Psychological Medicine was on Saturday morning. Like.... whut?!! Exam on Saturday morning?!! 😠
Had been exhausted doing the fundraising activities for the whole 2 weeks, then doing some sort of program at mosque. Tak termasuk lagi lab reports yang bertangguh, assignments and projects. Tbh, this is the most toughest semester ever i swear. 
Lepastu gatal masuk IMSA pulak, boleh pulak tahun ni ada banyak events aduh memang mati la nak oi. IMSA tu dia macam student association of our faculty la kiranya.
But it's okay it's alright. Orang kata masa belajar ni la nak belajar susah, new experience apa semua.
Nak dijadikan cerita, lepas habis je exam Psychological Medicine, we are supposed to attend Leadership Camp dekat Rembau most wanted yaw. Patutnya gerak sama-sama, convoy lepas Subuh tapi exam punya pasal kena gerak sendiri lepas paper hmm 😩
Mula-mula tu yelah rasa macam "Aduh, camp leadership lagi" "Dah la tak kenal sangat semua orang, mesti pishang terok." But it turns out that was one of the memorable camp that I've attend so far ❤
That was because I've got to learnt so many new things from them. They accept me for who am I, either being a clumsy girl or public fright person, I still managed to got so much support from them.
Camp macam biasa la cliche kan hahaha buat war cry la treasure hunt la nightwalk la rantaian kasih semua tu la 😃 
Rasa macam tak cukup pulak dua hari camp hahaha sekarang dah rindu nak tidur satu dorm ramai-ramai, makan ramai-ramai semua tu sekali ☹
And betul la orang kata, don't judge a book by it's cover; nak kenal orang kena duduk dengan dia baru boleh kenal yang betul-betul kenal hahaha if you know la who and what i mean 😏
Nak cerita full 2 hari camp tu memang tak la kan hahaha biarlah jadi kenangan je 💓

 4 out of 5, Exco Ethics and Morals 

3/4 of the IMSA committees (First day of Leadership Camp)

Day 2 of the Leadership Camp before Zumba Pagi

No comments: