Heart Chat Bubble

Friday, February 10, 2017

Happy birthday Achiken :b

It's 7th February already, and it's your birthday!! 🎂

Happy birthday to Nurul Fateha Ashikin, you already turned 21 this year and it's 7 months older than me 😝

Thankyou for being a good roommate and classmate, thankyou sebab selalu teman shopping, teman makan (walaupun mostly aku yang teman kau turun cari makan tengah malam sbb kau lagi cepat lapar daripada aku) 😒 
Teman layan perasaan fefeeling malam-malam buta karok dalam bilik, teman ponteng kelas sekali (sebab kalau sorang tak bangun, confirm dedua tak bangun hahahaha ok ni rahsia patutnya)

Mesti kau tak expect kan mama nak plan dengan kitorang, and even kitorang dah start plan ni since awal cuti sem lagi hehe sorry sebab terpaksa tipu you, block you kat twitter, insta story apa semua sbb taknak you tau i tak balik Jb pun sebenarnya after qti test haritu.

So here we go about your birthday celebration 🙌

#roommateforlyfe 💖

Kaigeh from Ampang, Johor, Terengganu, Seremban and Perak 💞

video
Here a short video for you; surprise from KLCC-Avenue K, hahaha kesian dia ye dah macam kena dera dah .
(video pecah sebab takboleh nak upload yang large size punya video)


To Fateha; may you could find your happiness and you'll be showered with lots of love from your families, nom, friends and i wish that you'll be happy with your loved one, xoxo 💋



No comments: