Heart Chat Bubble

Monday, October 3, 2016

Happy 20th Miera Alison

Happy 20th bless birthday to.... me!


23rd September 2016, welcome to 2 decades of my life. How fast the time flies. Rasa macam baru semalam je kat matrik, eh tup-tup dah doploh tahun dah. Mama dengan ayah kata dah big girl dah, takboleh nak cengeng lagi (gaya macam selalu sangat je nangis hahaha), takboleh nak mengada lagi dah, dah boleh kahwin dah oops.

Tapi, paling tak sangka si puaka-puaka tu boleh pulak buat surprise tetengah malam. Yang diri sendiri pulak memang tak syak apa-apa langsung, tak expect anything sbb tengah busy siapkan tutorial Virus plus layan Jealousy Incarnate. Jam jangan tanya la, memang tak sedar pun pukul berapa. Dengan phone pun dah silent entah kemana. Yelah, mana la nak expect apa-apa. Dengan Wafriy sah-sah kat Indah Alam, Ain Nana Aina semua awal-awal dah balik Brunsfield & Prima, dengan Hafidz ada tuisyen, dengan tengah perang dengan Adib hahahaha so i'm fvcking clueless like........

Tengah malam tu, macam biasa roommate terchenta si Fateha mengadu lapar la pulak. Tapi nak pelik apa sebab dia memang doplohpat jam lapar, perut non-stop bunyi. Haa tu yang terpedaya tu turun menara konon cari burger tetengah malam, dengan muka serabut habis, belum tengok lagi baju tidur sarung cardigan je haiyoyooo nasib baik jelah tak turun pakai seluar tidur ke tudung renyuk ke apa. Sampai kedai bawah entah macam mana layankan soalan Wafriy tanya pasal Virus, tu yang taksedar boleh masuk kedai tanpa dipaksa hahaha. Tup-tup semua orang ada dalam kedai tu, rupanya memasing sorok kat bawah kaunter cashier dengan dekat kitchen. Alolooo shiann korang ye :p 
Barulah tau rupanya yang Afiq dengan Zaki pergi Aeon tak ajak tu sebab pergi beli kek balloon apa semua haha dengan sanggup turun menara guna tangga sebab taknak ada bunyi bising depan rumah hahahaha korang ni sumpah comel tau tak.

I'm reallyy reallyyyyyy speechless, and ofcourse happyyyy. Thanks jugak too Nabil yang sanggup turun tengah malam join surprise haha this is sooo not you yang suka keluar malam lewlz :p 
You all really know how to made my day. That's why i love all of you to the infinity and beyond, no doubt. And thanks jugak to my families, everyone yang wish through whatsapp wechat facebook twitter instagram and even through call. All of you are truly the best :)

So this is the video of what happened that 23rd September's night, nak masukkan gambar takde banyak sebab haa dah nama kena surprise mana la terfikir nak bergambar ye dok hahaha :p

video

P/s: Mohon abaikan rupa sememeh macam hape hahaha and thankyou Afiq sebab jadi photographer tak berbayar, hehehe the best!

2 comments:

mumu said...

eh bodo asal aku nak nangis tengok video ni hahahaha

mumu said...

eh bodo asal aku nak nangis tengok video ni hahahaha. comelnya kawan2 kau