Heart Chat Bubble

Saturday, November 28, 2015

Graduation Day 2013

*republish because i didn't notice this post was on my draft since last year *
*sayang nak delete sebab gambar masa sekolah* :p

Assalamualaikum wbt and hello hello evelibodyyyy :p
Wahh long time no see.
Pemalas sungguh gue nak hupdate blog ni.
Rasa macam nak delete je.
Tapi macam sayang. Macam jelah.
Haha.
Okay back to our main topic.
Graduation Day!
31.10.13 haritu sekolah buat hari graduasi.
Tapi taklah se-grand tahun-tahun lepas buat kat hotel.
This year, buat kat sekolah je.
Tapi meriahhhhhh sangat.
Sebabnya semua budak Form 5 terlibat.
Tapi yang tak bestnya,
Aku tak dapat nak bergambar banyak banyak.
Tak boleh nak gerak banyak sangat.
Sebab tangan sebelah kiri dah "half-able."
Sobs Sobs T^T
Pffft tu lah degil lagi padanlah dengan muka tu hah.
 Okay forget about it.
Haa apa yang aku nak cakap is,
Aku tak sangka dah nak habis sekolahh!
Like seriously, lepasni dah tak pakai dah baju sekolah putih kain biru grey semua.
Huwaaa cepatnya masa.
Tak ready lagi nak jadi orang besar yg kena berdikari sendiri >.<
Haha okay ini mengada.
Padahal aku lah org yg paling tak sabar nak tengok dunia luar. Pffft abaikan ayat ni :p
And now, just let the picture tells you the story ❤

Me w/ Puteri Nur Aisyah Shahirah. Oh and that boy is Izwan Azrel :)





 w/ Qasmiena and Pn Hjh Saleha :*



Nur Ezatie bt Mohd Khir. Thanks for being with me for 5 years.


This is 25/27 5Sc1 geeks yaww! Kurang dua orang sebab Syahirah
tak datang and Joel tak masuk dlm gambar.


Nur Nadhirah. How i wish i can be clever just like her.
Ingat senang ke nak dapat 0.9?
Anyway, congrats Diera :)


 Me w/ Anne. Tapi dia lagi suka kalau org panggil dia Chin.
Haha idk why.

No comments: